Elektro kopen

  • ✔ Balie afhaling webshop mogelijk
  • ✔ Alleen A-merken
  • ✔ Op maat naar uw wensen

Als u een klus heeft voor een klant of u gaat aan de slag in uw eigen huis of bedrijfspand, dan wilt u natuurlijk het beste elektro kopen. Online Elektra helpt u hier graag bij! Wij hebben een ruim assortiment met technische materialen voor iedere klus. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u deskundig advies te geven om iedere klus succesvol af te ronden.

Bekijk onze elektrotechnisch installatie materialen

Elektro en aanverwante artikelen kopen bij dé online specialist

Wanneer u elektro installatiemateriaal gaat kopen, dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit. In ons brede assortiment vindt u een groot aanbod van producten, die allen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor een groepenkast van ABB. Ook hebben wij inbouwdozen van ABB en verlichting van verschillende topmerken. Om veilig te werken, is het van groot belang dat u goed beschermd bent tijdens uw werkzaamheden. In ons assortiment vindt u dan ook bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Stel uw vragen aan onze experts of bestel meteen

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen over elektro en geven advies bij het kopen van de juiste materialen. U bereikt hen door te bellen naar 0344-640081. Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel in Tiel te bezoeken of te bellen? Stuur dan een e-mail naar info@online-elektra.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Wilt u uw bestelling thuis laten bezorgen? Dat kan  tegen deze bezorgtarieven.